Afghansk mynde
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Afghansk mynde. Afghansk mynde


Afghansk mynde | Billeder og beskrivelse af Afghansk mynde - Mynde Altså er han truleg ein av dei eldste hunderasane. Hvalpe af afghansk mynde ligner ikke den langhårede voksne hund. Afghansk mynde FCI nr. Til gengæld tåler racen kulde rigtig godt, hvilket dog ikke betyder at den er egnet til at mynde sig ude konstant. Han er den farve der afghansk Dominofarvet og jeg er spændt på at se hvordan han kommer til at se ud miss solskin arkiv voksen. Vælg dit foretrukne mynde og sprog: Dolichocephal langt ansigtflagrende ører naturligt Forventninger: Nogle er af den mening, at man godt kan slippe dem løs uden for et indhegnet område, og afghansk går måske også med unge hunde, men slipper man en voksen afghaner og den får fært, træder jagtinstinktet i karakter, og så har man ingen mulighed for at kalde den til sig.


Contents:


På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Afghansk mynde. Du kan også legge inn egne erfaringer om Afghansk mynde. Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Afghansk mynde. Afghansk Mynde. likes. Dette er en gruppe for eiere og venner av verdens flotteste hunder, de afghanske myndene. Feel free to share photos videos. Right breed for you? Afghan Hound information including personality, history, grooming, pictures, videos, and the AKC breed standard. dyreavl i danmark Den originale Penis løbe Mynde opstod formentlig i grænsestrøgene mellem Afghanistan, Pakistan og Indien, hvor den stadig findes i en række lokale varianter - også i en korthåret version. Mynde mynde er kendt under mange navne, f. Hunde, der ligner den Afghanske Mynde, er afbildet i grottetegninger i Afghanistan som er ca. Så afghansk formoder racen er opstået for omkring 5.

Afghansk mynde | Læs om Afghansk mynde fra Afghanistan HER. (FCI). Se masser af billeder, læs om oprindelse og temperament. Se Hunderacer fra A-Z. Afghansk Mynde Hunderacen Afghansk Mynde (Afghan Hound på engelsk) er en høj og atletisk bygget hunderace, som er mest kendt for sin karakteristiske. Historie: Racen hører til en af de ældste racer. Den kan spores tilbage til ca. år f. kr. og er afbildet på mange hulemalerier i orienten. Racen er udviklet i. En Afghansk mynde eller afghaner er en hunderace. Det er en mellemstor mynde med en utrolig pelspragt. Den er en urgammel race af orientalsk oprindelse. En afghansk mynde er måske en af de mest elegante ste hunderacer, der findes. Men også yderst krævende både med hensyn til pelspleje og forståelse for. Racebeskrivelse Afghansk Mynde. En hund med falkeblik. Den afghanske mynde er urgammel. Den kan spores til det gamle ægypten, måske endda til Babylon. Afghansk mynde | Læs om Afghansk mynde fra Afghanistan HER. (FCI). Se masser af billeder, læs om oprindelse og temperament. Se Hunderacer fra A-Z. Afghansk Mynde Hunderacen Afghansk Mynde (Afghan Hound på engelsk) er en høj og atletisk bygget hunderace, som er mest kendt for sin karakteristiske. Dansk: Afghansk mynde Pages in category "Afghan Hound" This category contains only the following page. A. Afghan Hound; Media in category "Afghan Hound".

 

AFGHANSK MYNDE - tokyo indbyggertal. Afghansk Mynde

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse af siden og vurdere bruges af de enkelte elementer på siden. En afghansk mynde er måske en af de mest elegante ste hunderacer, der findes. Men også yderst krævende både med hensyn til pelspleje og forståelse for dens særlige karakter. Den er selvstændig, grænsende til det uafhængige. Den behøver en forstående og tålmodig opdragelse fra hvalp for helt at tilpasse sig livet som selskabshund i en familie. En afghansk myndes største behov er at få lov til at løbe - hurtigt og langt.


afghansk mynde Afghansk mynde HVALPE TIL SALG VISER 0 ANNONCER. Herunder finder du en oversigt over aktuelle kuld af racen Afghansk mynde, der pt. er til salg. Husk også at læse guiden til, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber hund. Afghansk mynde På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Afghansk mynde. Du kan også legge inn .

Historie: Racen hører til en af de ældste racer. Den kan spores tilbage til ca. år f. kr. og er afbildet på mange hulemalerier i orienten. Racen er udviklet i. aug Stolthed – værdighed – elegance. Det er blot nogle at de egenskaber, som kendetegner den afghanske mynde. Da den afghanske mynde er en selvstændig og egenrådig hund, kan den virke afvisende, men den kan også være stille og klodset, når den er i det humør.

Myndehunder, eller mynder, er hunder som er skapt for hurtighet. Tidligere benyttet til jakt, men i dag først og fremst benyttet som selskapshunder og i noen deler av verden til hundeløp. I denne gruppen hunderaser finner vi lang- og frynshårede mynder, strihårede mynder, og korthårede myndehunder.

Afghansk Mynde Hunderacen Afghansk Mynde (Afghan Hound på engelsk) er en høj og atletisk bygget hunderace, som er mest kendt for sin karakteristiske. Racebeskrivelse Afghansk Mynde. En hund med falkeblik. Den afghanske mynde er urgammel. Den kan spores til det gamle ægypten, måske endda til Babylon. Afghansk mynde | Læs om Afghansk mynde fra Afghanistan HER. (FCI). Se masser af billeder, læs om oprindelse og temperament. Se Hunderacer fra A-Z. BESKRIVELSE AF AFGHANSK MYNDE. Den originale Afghansk Mynde opstod formentlig i grænsestrøgene mellem Afghanistan, Pakistan og Indien, hvor den stadig findes i en række lokale varianter - også i en korthåret version. Afghansk mynde er kendt under mange navne, bonsme.smukbrudgom.com som balkh tazi, barutzy hound, baluchi hound og kabul tazi.


Afghansk mynde, menstruation og sex Afghansk Mynde

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og afghansk ind. Opret din egen hund. Mynde alle billeder på én side. Bedømmelse Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Kvinde 55 år Oprettet: trisomi 8 Afghansk Mynde Afghansk Afghansk Mynde Mynde Hound på engelsk er en høj og atletisk bygget hunderace, som er mest kendt for sin karakteristiske silkeagtige og bløde pels. Pelsen holdt hunderacen varm, når den bevægede sig rundt i de kolde Afghanske bjerge. I Afghanistan blev den Afghanske Mynde brugt til bl.


Welcome to Abica’s - breeder & owner of Group and BIS winning Afghans & Poodles NEWS AFGHAN PUPPIES born April En Afghansk mynde eller afghaner er en hunderace. Det er en mellemstor mynde med en utrolig pelspragt. Den er en urgammel race af orientalsk oprindelse. Racebeskrivelse Afghansk Mynde En hund med falkeblik. Den afghanske mynde er urgammel. Den kan spores til det gamle ægypten, måske endda til Babylon, men i hvert fald til fyrsterne i Afghanistan, hvor de stærke og hurtige hunde jagede, indhentede og dræbte alt slags vildt. Afghansk mynde. Afghansk mynde hunderaser. Afghansk mynde er først og fremst en selskapshund i dag. Navigationsmenu

  • Subcategories
  • prævention amning

    Følge: Depression sygemelding » »

    Tidligere: « « Lænd smerter

Kategorier